Regionaal

Help de horeca, koop een waardebon voor straks

Regionaal – Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. TIP: geef een waardebon voor iemands verjaardag.

Via  www.helpdehoreca.nl kunnen  waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn.

Consumenten kunnen de waardebonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. 

Let op: Houd er wel rekening mee dat je een waardebon niet meer kunt verzilveren als de horecazaak is opgehouden te bestaan. Je hebt dan ook geen recht op vergoeding.

De deelnemende horecazaken in Purmerend zijn:

 • Tabasco Purmerend, Koemarkt 37
 • Cafe De Bar, Koemarkt 9
 • Eetcafé De Balustrade, Koemarkt 10
 • Sportcafe De Beuk, Koggenland 88
 • Restaurant Kozee, Koemarkt 28
 • Snooker en pool centrum purmerend, Beemsterburgwal 20
 • Café bij de Wester, Padjedijk 2
 • Spijkerman eten & drinken, Neckerdijk 1
 • Sportcafe De Beuk, Van IJsendijkstraat 365

Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Koninklijke Horeca Nederland en Gifty. Al de ingezamelde gelden gaan voor 100% naar de horeca-ondernemer.

Klik hieronder voor een complete lijst uit de regio.

Ik #helpdehoreca

Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. Zoek jouw favoriete horecazaak


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Mwah, eigenlijk vraagt horeca Nederland om een donatie om de horeca overeind te houden.
  Er wordt nl.geen enkele garantie voor de waardebon gegeven: als de horeca-onderneming, los van de reden, de deuren gesloten houdt is er geen recht op vergoeding.
  Wees dan duidelijk en open: vraag om een donatie.
  Zoals heel veel organisaties doen…geef hier…geef daar…geef!!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: