Purmerend

Voor de tweede keer: “Alonso’s Corona actie” Livestream op Facebook

Purmerend – Patricia Alonso, eigenaresse van café Alonso’s in de Gors, organiseert voor de tweede keer “De Café Alonso’s Corona actie op Facebook” De eerste keer was een maand geleden en dat was een succes. De livestream is die avond 2400 keer bekeken.

Een maand geleden bedacht Patricia samen met Stephanie Schouten en Tom Loen het plan om een livestream te organiseren, dit om te voorkomen dat het café noodgedwongen moet gaan sluiten.“Ons café heeft een buurtfunctie. Door de crisis moest ik ook dicht. Er zijn geen inkomsten meer, alleen maar uitgaven zoals de huur en dergelijke. ”De livestream van een maand geleden bracht iets meer dan 900 euro op. “Hier kon ik weer wat vaste lasten mee betalen.”

Een Café Alonso’s Corona actie op Facebook moet zorgen voor inkomsten. “Mensen kunnen voor minimaal 10 euro een verzoeknummer aanvragen. Het verzoeknummer wordt dan speciaal voor jou live gezongen. Ook krijgen zij dan een tegoedbon voor een consumptie zodra het café weer open gaat.”

De show op Facebook wordt door Tom Loen en Stephanie Schouten aan elkaar gezongen en gepraat. Tom en Stephanie maken samen deel uit van de formatie Nada Colada. De livestream op Facebook zal aanstaande zaterdag 16 mei beginnen om 20:30 uur en zal duren tot middernacht. “Wij hebben er zin in. Hopelijk gaan veel mensen zaterdagavond een verzoeknummer aanvragen. Je moet alleen wel zelf je drankje inschenken.”, zegt Patricia enthousiast.

Het aanvragen van een verzoeknummer kan op de website van Alonso’s.

Wat krijg je voor dit bedrag?

– Het door jou gekozen nummer wordt live aan jou 
opgedragen.
– Je kunt een eventuele boodschap achter laten of iemand in deze tijd een hart onder de riem steken.
– Je krijgt een consumptie naar keuze te besteden bij Alonso’s zodra het cafe weer open gaat.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.