Waterland

Plan terugkeer milieustraat Waterland in de prullenbak

Waterland – Ruim 2100 mensen hebben een petitie ondertekend om de milieustraat terug te krijgen in Waterland. Afgelopen donderdag werd een motie, ingediend door VVD Waterland en WaterlandNatuurlijk, in de raad besproken maar de meerderheid van de partijen wilde er niets van weten.

Het was al van te voren duidelijk dat het plan niet door zou gaan, denkt initiatiefnemer Mario Hoogendoorn. “Het is voor al heel erg jammer voor alle mensen die het hebben ondertekend.”

De milieustraat in Monnickendam is al sinds vorig jaar weg uit de stad. Buurgemeente Purmerend neemt nu het grofvuil in maar daar staan vaak wachtrijen van een uur. Vandaar dat Hoogendoorn de petitie starte.

Relevant artikel:

Petitie voor heropening afvalpunt in Monnickendam al 1600 keer ondertekend –

Monnickendam – Een uur in de file staan om je grofvuil weg te brengen. In Purmerend is dat aan de orde van de dag. Buurgemeente Waterland denkt de oplossing te hebben, burgers willen daar met een petitie de eigen gemeentewerf weer openen. Maar de gemeente ziet het niet zitten.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.