14.3 C
Purmerend
zaterdag 25 mei 2024
HomeWaterlandPlan terugkeer milieustraat Waterland in de prullenbak

Plan terugkeer milieustraat Waterland in de prullenbak

Waterland – Ruim 2100 mensen hebben een petitie ondertekend om de milieustraat terug te krijgen in Waterland. Afgelopen donderdag werd een motie, ingediend door VVD Waterland en WaterlandNatuurlijk, in de raad besproken maar de meerderheid van de partijen wilde er niets van weten.

Het was al van te voren duidelijk dat het plan niet door zou gaan, denkt initiatiefnemer Mario Hoogendoorn. “Het is voor al heel erg jammer voor alle mensen die het hebben ondertekend.”

De milieustraat in Monnickendam is al sinds vorig jaar weg uit de stad. Buurgemeente Purmerend neemt nu het grofvuil in maar daar staan vaak wachtrijen van een uur. Vandaar dat Hoogendoorn de petitie starte.

Relevant artikel:

Petitie voor heropening afvalpunt in Monnickendam al 1600 keer ondertekend –

Monnickendam – Een uur in de file staan om je grofvuil weg te brengen. In Purmerend is dat aan de orde van de dag. Buurgemeente Waterland denkt de oplossing te hebben, burgers willen daar met een petitie de eigen gemeentewerf weer openen. Maar de gemeente ziet het niet zitten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
14.3 ° C
15 °
13.9 °
82 %
1.8kmh
100 %
za
18 °
zo
18 °
ma
18 °
di
17 °
wo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.