9.8 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
HomePurmerendDe Speelkraam gaat op 10 juni weer open - 2 tijdblokken per...

De Speelkraam gaat op 10 juni weer open – 2 tijdblokken per dag

Purmerend – Sinds 2012 is de speeltuin 7 maanden per jaar geopend, van maart tot medio oktober zijn kinderen van harte welkom om te komen spelen wanneer de scholen dicht zijn.

Dit jaar is alles anders. Op het moment dat de voorbereidingen in volle gang waren om de speeltuin weer te openen kwam het coronavirus en kort daarop de lock down. “Er zijn de laatste weken gelukkig positieve berichten, het aantal besmettingen is drastisch lager, waardoor de maatregelen konden worden versoepeld.”, schrijft het bestuur van de Speelkraam.

“Ook wij hebben om de speeltuin weer te kunnen openen een protocol gemaakt zodat er weer kinderen kunnen komen spelen. De gemeente heeft inmiddels het protocol goedgekeurd. De openingsdatum van dit jaar valt op 10 juni.”

“Er zijn daarom een aantal maatregelen waar wij met elkaar rekening mee moeten houden. Allereerst natuurlijk de hygiënische maatregelen die iedereen nu wel uit zijn hoofd kent. Handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en bij verkoudheid…. blijf thuis!”

“Om het aantal bezoekers te kunnen reguleren hebben wij gekozen voor een online reserveringssysteem. Via de website en facebook kunt u reserveren, daar leest u ook hoe u dit kunt doen. www.speelkraam.nl. Anders dan vorige jaren werken wij met een tijdslot. U kunt reserveren van 11 uur tot 13 uur of van 15 tot 17 uur.”

Maak een reservering bij de Speelkraam.

Maak een reservering bij de Speelkraam.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.8 ° C
11.1 °
8.9 °
77 %
8.5kmh
87 %
zo
10 °
ma
9 °
di
8 °
wo
9 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.