112Ilpendam

2800 joints door politie in beslag genomen

Ilpendam – Op woensdagmiddag hield de politie in Ilpendam een 53-jarige Amsterdammer aan wegens het voorhanden hebben van softdrugs.

Omstreeks 12.00 uur zag de politie twee auto’s staan op de Hofweg in Ilpendam. Aangezien bij de voorste auto juist de kofferbak werd gesloten, beide bestuurders instapten en wegreden, kreeg de politie het idee dat er een overdracht had plaatsgevonden. Bij controle van het kenteken van een van de auto’s bleek bovendien dat de tenaamgestelde in de politieadministratie voorkwam voor drugsgerelateerde zaken. Deze auto en bestuurder werden door de politie aan de kant gezet.

Bij controle vond de politie ruim zeventig gripzakjes met hash en in totaal 2800 voorgedraaide joints. De politie nam de drugs in beslag. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Mooi werk: 2800 joints zijn echt niet voor eigen gebruik.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: