112Wijdewormer

Auto te water in Neck (Wijdewormer)

Wijdewormer – Inwoners van Neck (Wijdewormer) keken vanmorgen raar op toen zij een auto in het water zagen liggen. Het voertuig was voorzien van een politielint. De auto bleek daar al sinds gisterenavond te liggen.

Even voor 23:30 uur gisterenavond, kreeg de politie een melding binnen van een voertuig te water op de Munnikdijk. De bestuurder van de auto is in de bocht van de Oude Provinciale weg rechtdoor geschoten en in de sloot bij de nieuwbouw (Sportlaan) beland.

Een voorlichter van de politie laat weten aan Regio Purmerend dat de eigenaar van het voertuig één en ander met de verzekering aan het afhandelen is, alvorens deze later vandaag door een berger zal worden opgehaald.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.