15.1 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home112Auto te water in Neck (Wijdewormer)

Auto te water in Neck (Wijdewormer)

Wijdewormer – Inwoners van Neck (Wijdewormer) keken vanmorgen raar op toen zij een auto in het water zagen liggen. Het voertuig was voorzien van een politielint. De auto bleek daar al sinds gisterenavond te liggen.

Even voor 23:30 uur gisterenavond, kreeg de politie een melding binnen van een voertuig te water op de Munnikdijk. De bestuurder van de auto is in de bocht van de Oude Provinciale weg rechtdoor geschoten en in de sloot bij de nieuwbouw (Sportlaan) beland.

Een voorlichter van de politie laat weten aan Regio Purmerend dat de eigenaar van het voertuig één en ander met de verzekering aan het afhandelen is, alvorens deze later vandaag door een berger zal worden opgehaald.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
wo
18 °
do
20 °
vr
21 °
za
19 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.