21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeWaterlandPolitie zoekt (donker) grijze Mazda 3 inzake dood Tamar (14) - (video)

Politie zoekt (donker) grijze Mazda 3 inzake dood Tamar (14) – (video)

Zuiderwoude – Op zaterdag 25 juli werd rond 04.00 de 14-jarige Tamar van Marken gevonden op de Zeedijk in Zuiderwoude. In het onderzoek naar haar overlijden, is de politie op zoek naar informatie over een (donker)grijze Mazda 3 en een drietal voorwerpen die gevonden zijn in de berm waar het ongeval plaatsvond.

Wie herkent deze auto? 

Dit model Mazda 3 is gebouwd tussen 2010 en 2014 en heeft witte kentekenplaten. Het kenteken is echter niet te lezen en de politie weet op dit moment dan ook niet uit welk land het voertuig komt. In een groot aantal landen in onder meer Duitsland en Oost-Europa worden witte kentekenplaten gebruikt. In sommige gevallen zijn ook Nederlandse kentekens wit.

Camerabeelden 

Deze Mazda 3 is te zien op camerabeelden die in de nacht van het ongeluk zijn gemaakt. Op die beelden is te zien dat de Mazda om 03.09 op de parkeerplaats aan de Kruisbaakweg op Marken aankomt. Ruim twee uur later, rond 05.30 uur, ziet de politie twee personen dan enige tijd naar de voorkant van de grijze Mazda 3 kijken. De voorkant van de auto is niet op de beelden te zien. Even later rijdt de Mazda 3 dan van de parkeerplaats af, Marken in. De politie komt graag in contact met deze twee personen en roept hen op zich bij de politie te melden.

Tekst gaat door onder video.

Voorwerpen

Tijdens het onderzoek is in de berm op de Waterlandse Zeedijk een aantal voorwerpen gevonden, waarvan het rechercheteam op dit moment niet weet wat het zijn. Het gaat om een zwart dopje, een stukje kunststof met een groen streepje en een stukje kunststof voorzien van een rood streepje. 

Vragen

Herkent u (één van de) twee personen op de beelden? Mogelijk in combinatie met de Mazda 3. Of heeft u informatie over deze Mazda 3 en heeft u deze auto op of rond 25 juli ergens zien rijden? De politie komt ook graag in contact met mensen die meer weten over de getoonde voorwerpen, die mogelijk afkomstig zijn van een auto. Weet u om wat voor voorwerpen het gaat en waar ze voor gebruikt worden? De politie hoort het graag.

Informatie kunt u sturen naar het e-mailadres: [email protected]Bellen kan ook via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Update 6 augustus:

Honderden tips over verdachte auto en stukjes plastic in onderzoek dood Tamar –

Marken – De politie heeft sinds gistermiddag en avond al honderden tips binnengekregen over de Mazda 3 en de stukjes plastic die naar boven zijn gekomen in het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Tamar. Op het internet worden verschillende stukjes plastic gelinkt aan het type auto waar naar gezocht wordt.

Relevante artikelen:

Tientallen nieuwe tips over dood Tamar na emotionele oproep moeder –

Zuiderwoude – De politie heeft tientallen nieuwe tips ontvangen na de emotionele oproep die Trijntje Boes, de moeder van de 14-jarige Tamar, gisteren in programma OP1 deed. Volgens de politie variëren de tips van informatie over auto’s met schade tot meedenktips. Het onderzoek naar de vier auto’s die in beslag zijn genomen, is nog niet afgerond.

Onderzoek wijst uit: Tamar (14) kwam vrijwel zeker om het leven door aanrijding –

Zuiderwoude – De 14-jarige Tamar, wier lichaam afgelopen zaterdag langs de weg werd gevonden in een berm aan de Zeedijk in Zuiderwoude, is hoogstwaarschijnlijk om het leven gekomen door een verkeersongeluk. Dat vermoeden bestond al, maar verder politie-onderzoek lijkt die aanname te bevestigen. Er blijven nog veel vragen open in het onderzoek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

 1. Zaterdag 25 juli 2020:
  Tamar wordt dood gevonden.
  Diverse media melden dit feit en roepen getuigen en betrokkene(n) op zich te melden
  Maandag 27 juli 2020/Op1:
  Moeder Tamar roept automobilist op zich te melden: ‘Alsjeblieft, kom over de brug’
  https://www.nos.nl/l/m/2342150
  Vrijdag 31 juli 2020/Ochtendshow radio 538:
  Peter (Heerschop) doet oproep: ‘Heb jij Tamar aangereden, meld je dan”
  https://www.538.nl/de-538-ochtendshow-met-frank-dane/peter-doet-oproep-heb-jij-tamar-aangereden-meld-je-dan

  Vandaag, 5 augustus 2020, roep ík getuigen en betrokkene(n) op zich te melden en verantwoordelijkheid te nemen.
  In vredesnaam, geef de nabestaanden s.v.p. duidelijkheid over de tragische dood van de 14-jarige Tamar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.