Gemeente

Persoon doet zich via Whatsapp voor als gemeente en belooft 500 euro

Purmerend – Een nog onbekend persoon doet zich via WhatsApp voor als iemand van de gemeente Purmerend. Het individu vraagt om vertrouwelijke informatie van Purmerenders en belooft hiervoor in ruil 500 euro.

De berichten worden verspreid vanuit de Whatsappgroep ‘Purmerend Vragenapp’. Hierbij worden inwoners gevraagd om op een link te klikken en zeer vertrouwelijke te verstrekken in ruil voor 500 euro.

De gemeente roept nadrukkelijk op om geen informatie te delen via deze of andere Whatsappgroepen of links via Whatsapp. De gemeente is nadrukkelijk geen eigenaar of beheerder van eerder genoemde Whatsappgroep en het bijbehorende telefoonnummer. Het enige juiste Whatsappnummer van de gemeente is 06-22246060.

De gemeente heeft melding gemaakt bij de politie.

#delen wordt gewaardeerd


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.