Gemeente

Stadhuis in de steigers

Purmerend – Het stadhuis van de gemeente Purmerend staat op dit moment in de steigers. Het betreft geen verbouwing, maar regulier onderhoud.

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat er de komende tijd onderhoudswerkzaamheden zullen plaatsvinden aan de buitenzijde van het gemeentehuis. Het betreft hier ondermeer gevelreiniging en schilderwerk. Ook zullen er nieuwe zonneschermen worden geplaatst.

De verwachting is dat de werkzaamheden half november zullen zijn afgerond. Een exacte datum is niet te zeggen, omdat dit mede afhankelijk is van het weer.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.