6 C
Purmerend
zondag 17 maart 2024
HomePurmerendDrie Purmerenders aangehouden voor afpersing via datingsite

Drie Purmerenders aangehouden voor afpersing via datingsite

Limmen – De politie heeft woensdagochtend twee mannen van 20 en 21 jaar en een vrouw van 20 jaar uit Purmerend aangehouden in een onderzoek naar een diefstal met geweld en afpersing.

Een inwoner uit Venlo werd, toen hij op zondag 14 juni 2020 een afspraakje had met een vrouw die hij had leren kennen via een datingsite, door 2 personen bedreigd en mishandeld, hij moest zijn bankpassen en pincodes afstaan. Het slachtoffer hield meerdere botbreuken over aan de mishandeling. 

Onderzoek en aanhoudingen

Rechercheonderzoek leidde naar de drie verdachten, de politie sluit niet uit dat deze verdachten meerdere slachtoffers hebben afgeperst en bedreigd. Vermoedelijk is dit drietal ook verantwoordelijk voor een zaak in Amsterdam waar een man uit Friesland op vrijdag 26 mei op soortgelijke wijze werd bedreigd en afgeperst.

Aanstaande vrijdag zullen de drie verdachten worden voorgeleid aan de rechter-commissaris die zal beslissen of de verdachten langer vast blijven zitten.

De verdachten zitten momenteel in beperkingen, dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaten. Op dit moment worden er dan ook geen verdere inhoudelijke mededelingen gedaan.  

Het onderzoek wordt voortgezet, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. 3 gasten van 20 resp.21 jaar: zo jong en zo verrot.
    De jeugd heeft de toekomst: die deze 3 eigenhanfig om zeep helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,833FansLike
2,542VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.2 °
4 °
78 %
4kmh
100 %
zo
12 °
ma
13 °
di
15 °
wo
16 °
do
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.