Regionaal

Sup it up: Nanda raapt zwerfafval tijdens het suppen (video)

Alkmaar/Purmerend – Toen Nanda een aantal jaar geleden haar bedrijf begon, was het een logische stap. Ze combineerde haar liefde voor het suppen met haar andere passie: het opruimen van zwerfafval. El Kombi was geboren.

Hoewel ze ook “gewone” sport & fun clinics geeft, heeft Nanda altijd een mand voor op haar sup, waarin ze alles wat ze uit het water vist in verzamelt.

Ook organiseert ze regelmatig zogenoemde “sup it ups”. Deze tochten worden speciaal georganiseerd om zwerfafval te verzamelen. Deelname aan de sup it ups is gratis.

Meer info op de website van El Kombi:

Home

We suppen ons hoofd leeg, onze spieren sterk en de wateren schoon. Met onze Sup it Ups, waarbij we al het zwerfafval dat we tegenkomen uit het water halen, zijn we de pioniers onder de clean ups. We halen eruit wat erin zit. En we gaan een stap verder; we gaan terug naar de bron.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.