112Beemster

Dode man Zuidoostbeemster is 27-jarige Purmerender

Zuidoostbeemster – De identiteit van de overleden man, die op zaterdag 29 augustus werd gevonden in het water langs de Zuiddijk in Zuidoostbeemster, is inmiddels bekend. Dit liet de politie zojuist weten in een twitterbericht.

Omdat de politie enige tijd niet wist te achter halen om wie het ging, werd er een signalement van het slachtoffer verspreid via het programma Opsporing Verzocht. Hierop kwamen meer dan 60 tips binnen.

Inmiddels is het duidelijk dat het gaat om een 27-jarige inwoner van Purmerend. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval en heeft het onderzoek gesloten.

Relevante artikelen:

Stoffelijk overschot gevonden in Noordhollandsch kanaal –

Zuidoostbeemster – De politie trof zaterdagavond omstreeks kwart over zes een stoffelijk overschot aan in het Noordhollandsch kanaal langs de Zuiddijk in Zuidoostbeemster. De omgeving is met linten afgezet. Een woordvoerder van de politie geeft aan dat er verder nog niets bekend is. Ook de indentiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

Signalement dode man Noordhollandsch Kanaal – wie kent hem? –

Zuidoostbeemster – Via het programma Opsporing Verzocht is vanavond het signalement verspreid van de overleden man die op zaterdag 29 augustus is aangetroffen in het water op de kruising van de Zuiddijk/Noordhollandsch Kanaal. Vermoedelijk heeft het lichaam van de man 1-3 dagen in het water gelegen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.