22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home112Dode man Zuidoostbeemster is 27-jarige Purmerender

Dode man Zuidoostbeemster is 27-jarige Purmerender

Zuidoostbeemster – De identiteit van de overleden man, die op zaterdag 29 augustus werd gevonden in het water langs de Zuiddijk in Zuidoostbeemster, is inmiddels bekend. Dit liet de politie zojuist weten in een twitterbericht.

Omdat de politie enige tijd niet wist te achter halen om wie het ging, werd er een signalement van het slachtoffer verspreid via het programma Opsporing Verzocht. Hierop kwamen meer dan 60 tips binnen.

Inmiddels is het duidelijk dat het gaat om een 27-jarige inwoner van Purmerend. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval en heeft het onderzoek gesloten.

Relevante artikelen:

Stoffelijk overschot gevonden in Noordhollandsch kanaal –

Zuidoostbeemster – De politie trof zaterdagavond omstreeks kwart over zes een stoffelijk overschot aan in het Noordhollandsch kanaal langs de Zuiddijk in Zuidoostbeemster. De omgeving is met linten afgezet. Een woordvoerder van de politie geeft aan dat er verder nog niets bekend is. Ook de indentiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

Signalement dode man Noordhollandsch Kanaal – wie kent hem? –

Zuidoostbeemster – Via het programma Opsporing Verzocht is vanavond het signalement verspreid van de overleden man die op zaterdag 29 augustus is aangetroffen in het water op de kruising van de Zuiddijk/Noordhollandsch Kanaal. Vermoedelijk heeft het lichaam van de man 1-3 dagen in het water gelegen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.