26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendPurmerend zoekt Cyber Agents: "Zorg dat de boeven geen kans hebben"

Purmerend zoekt Cyber Agents: “Zorg dat de boeven geen kans hebben”

Purmerend – De politie en burgemeester van de gemeente Purmerend zijn op zoek naar Cyber Agents tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf, hun omgeving en de gemeente kunnen beschermen tegen online gevaar.

Burgemeester Bijl: “Het is heel vervelend als je slachtoffer bent van digitale boeven. Wij hebben gedacht, wat kunnen wij daar aan doen? Wij willen graag jullie hulp en daarvoor is er een game project gemaakt. Wij willen graag dat jullie opgeleid worden tot digitale agent om ervoor te zorgen dat die boeven geen kans hebben.”

Inmiddels doen 30 gemeenten mee met het project en zijn er meer dan 31.000 Cyber Agents. HackShield is een game die kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit. Via de game worden kinderen opgeleid tot Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Wil jij je kinderen via een spannend spel alles leren over veilig internetten en heeft jouw kind het in zich om zichzelf en je omgeving te beschermen?

Ga dan snel naar www.joinhackshield.nl en speel mee! Het spel is zowel online als via een app te spelen.

HackShield Future Cyber Heroes

Cybercriminaliteit is nog altijd een groeiend probleem. Vrijwel wekelijks zien we berichten voorbij komen over gemeenten, ziekenhuizen en andere grote instanties die te maken krijgen met hackers of een andere vorm van criminaliteit. Ook kinderen krijgen te maken met online gevaar. Omdat zij zichzelf niet goed weten te beschermen zijn ze een makkelijke prooi voor criminelen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.