12.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomePurmerendGedichten van Sandra van den Nieuwendijk. “Wat ik schrijf, komt uit mijn...

Gedichten van Sandra van den Nieuwendijk. “Wat ik schrijf, komt uit mijn gevoel.”

Regio Purmerend gaat 5 weken lang artikelen schrijven over de bijzondere mensen van onze stad. Deze week schrijven we over Sandra van den Nieuwendijk met haar bijzondere passie.

Een van de mensen die reageerde was Sandra van den Nieuwendijk, een 38-jarige Purmerendse. In haar tienerjaren ontdekte Sandra dat ze haar moeilijke jeugd kon verwerken door het schrijven van gedichten. Dichten en rijmen groeide in de loop der jaren uit tot haar passie.

Ze schrijft vrolijke, maar soms ook ontroerende verhalen over haar eigen leven. Het duurde jaren voordat ze haar gedichten durfde te vertonen aan het publiek. Toch nam Sandra twee jaar terug de stap om haar eerste gedichtenbundel uit te brengen. En met succes. Ze werd benaderd door Bol.com en het Leesmagazine. Waar haar bundel nu voor het grote publiek te verkrijgen is. Tot nu toe heeft Sandra twee gedichtenbundels uitgebracht. Inmiddels ligt haar derde bundel bij de drukker.

In de bundels heeft ze gedichten staan over maatschappelijke dingen en politiek.  Maar ook over de liefde en de verbinding van mensen. Haar inspiratie voor de onderwerpen, komt meestal van tv of door de gebeurtenissen in haar leven. “De gedichten die ik schrijf, komen allemaal uit gevoel, zegt Van Den Nieuwendijk.”

Ze maakt ook speciale gedichten op verzoek van mensen. Zo heeft Sandra gedichten gemaakt voor het Sinterklaasfeest, maar ook gedichten die voorgelezen worden op een begrafenis. Zo kan ze over alles een gedicht schrijven, dat gebruikt kan worden op speciale momenten.

Gezien de passie die Sandra in haar gedichten legt, zullen er ongetwijfeld nog vele bundels volgen.

De bundels zijn hieronder te bestellen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.9 ° C
14 °
12.2 °
79 %
4kmh
97 %
zo
16 °
ma
19 °
di
20 °
wo
18 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.