112Purmerend

Tiener van fiets getrapt en beroofd door drie tieners, politie zoekt getuigen

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een 12-jarige jongen uit Purmerend op de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend.

Op dinsdagmiddag 6 oktober omstreeks 14.00 uur reed het slachtoffer op de fiets vanaf het Wormerplein in de richting van het fietspad naast de Burgemeester D. Kooimanweg. Ter hoogte van de Albert Heijn stonden drie jongens deels op het fietspad.

In het voorbijgaan trapte een van de jongens tegen de fiets van het slachtoffer. Hierdoor kwam hij ten val. Terwijl hij op de grond lag, ging een van de jongens er op de fiets van het slachtoffer vandoor. Het slachtoffer kreeg van de overgebleven daders een harde stomp tegen zijn gezicht. Hij heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

Signalement

De daders voldoen aan het volgende signalement:

  • De jongen die er op de fiets vandoor ging was een blanke jongen van ongeveer 15 a 16 jaar oud. Hij droeg een felgele dikke winterjas met capuchon en een spijkerbroek. Hij had bruin/blond haar.
  • De twee anderen waren ook 15 a 16 jaar. Een had een blank uiterlijk en een donkerblauwe vest. De andere was lichtgetint en droeg een zwarte hoodie.

De Politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: