Purmerend

Zelfbedieningsgroothandel Sligro Purmerend gaat weer open voor consumenten

Purmerend – Zolang de horeca is gesloten gaat Sligro Purmerend weer open voor consumenten. De supermarkten hadden hier woensdag om gevraagd. Ook andere groothandels zoals de Makro en Hanos gaan weer open voor consumenten.

Ook tijdens de intelligente lockdown in het voorjaar waren de zelfbedieningsgroothandels voor iedereen geopend. Om bij Sligro Purmerend binnen te komen is een groothandelspas niet nodig maar wel een geldig identiteitsbewijs. Rookwaren, gedistilleerd en slagroompatronen worden echter niet verkocht aan particuliere klanten. 

Door de sluiting van de horeca neemt de druk op de supermarkten volgens branchevereniging CBL opnieuw fors toe. “De openstelling van de groothandels is wenselijk om klanten meer mogelijkheden te geven om voldoende afstand te kunnen houden bij het boodschappen doen.”

Fotografie: Regio Purmerend

Faq particulieren | Sligro.nl

De aangescherpte Corona maatregelen raken ons allemaal. Sligro blijft klaarstaan voor jou! Wat kun je van ons verwachten?

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.