BeemsterPurmerend

Aantal fietswrakken en weesfietsen neemt toe

Purmerend – Het aantal door de gemeente verwijderde fietsen neemt de afgelopen jaren toe. Afgelopen maandag zijn er in Purmerend en Beemster 73 fietswrakken en weesfietsen van de openbare weg verwijderd door de Handhaving.

Het gaat hierbij om fietsen die fout gestald staan (op een gevaarlijke plek, of op een plek waar ze niet mogen staan), weesfietsen die heel lang op dezelfde plek staan of wrakfietsen die in een slechte staat verkeren.

Verwijderde fietsen worden bij het fietsendepot geregistreerd op www.verlorenofgevonden.nl, gecontroleerd op diefstal en minimaal 13 weken opgeslagen. Binnen deze termijn kunnen rechtmatige eigenaren hun fiets kosteloos op halen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.