4.9 C
Purmerend
maandag 27 maart 2023
HomeBeemsterAantal fietswrakken en weesfietsen neemt toe

Aantal fietswrakken en weesfietsen neemt toe

Purmerend – Het aantal door de gemeente verwijderde fietsen neemt de afgelopen jaren toe. Afgelopen maandag zijn er in Purmerend en Beemster 73 fietswrakken en weesfietsen van de openbare weg verwijderd door de Handhaving.

Het gaat hierbij om fietsen die fout gestald staan (op een gevaarlijke plek, of op een plek waar ze niet mogen staan), weesfietsen die heel lang op dezelfde plek staan of wrakfietsen die in een slechte staat verkeren.

Verwijderde fietsen worden bij het fietsendepot geregistreerd op www.verlorenofgevonden.nl, gecontroleerd op diefstal en minimaal 13 weken opgeslagen. Binnen deze termijn kunnen rechtmatige eigenaren hun fiets kosteloos op halen.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
4.9 ° C
7.2 °
3 °
82 %
0.9kmh
61 %
ma
7 °
di
8 °
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.