112

Politie zoekt jonge overvaller na straatroof omgeving Leeuwerikplein

Purmerend – Even voor elf uur vond er een straatroof plaats in de omgeving Leeuwerikplein/Meeuwstraat. Een oudere dame was hiervan het slachtoffer.

De politie is de wijk aan het uitkammen op zoek naar de dader. Het zou gaan om een jongen met een getinte huidskleur. Zijn leeftijd wordt geschat op 16-17 jaar. Tijdens de overval droeg de jongen een donker jack, donkere schoenen, een wit tasje en een donkere pet. De dader ging er vandoor in de richting van de Meeuwstraat.

Heeft u een tip over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Denkt u de dader te zien, bel dan 112.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Now this really pisses me off to no end!
    Het slachtoffer (weer een oudere) wens ik oprecht sterkte toe.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: