7.3 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
Home112Politie zoekt getuigen beroving 87-jarige vrouw

Politie zoekt getuigen beroving 87-jarige vrouw

Purmerend – Dinsdag 3 november werd rond 11:00 uur een 87-jarige vrouw uit Purmerend door een jongeman beroofd, toen zij met haar rollator op de brug bij het Leeuwerikplein liep. De politie zoekt getuigen.

Rond 11:00 uur had de vrouw net boodschappen gedaan bij het winkelcentrum aan het Leeuwerikplein. Zij liep met haar rollator en haar boodschappentas over de brug in de richting van de Meeuwstraat, toen een jongeman plotseling de tas uit haar hand rukte. De dader rende met de tas in de richting van het winkelcentrum en sloeg na de brug rechtsaf. Daarna rende hij verder langs het water. Het slachtoffer raakte bij het incident niet gewond, maar is ontzettend geschrokken. Na de beroving belde een getuige direct de politie. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar hebben hem niet meer aangetroffen.

De dader was een jongeman van vermoedelijk 16 – 18 jaar oud. Hij had een lichte huidskleur, een donkerblauwe/ zwarte jas en droeg de capuchon over zijn hoofd. Zijn schoenen en broek waren ook donker van kleur.

De politie doet onderzoek naar de beroving en zoekt getuigen. Heeft u rond 11:00 uur de beroving op de brug bij het Leeuwerikplein gezien? Heeft u de mogelijke dader voor of na het incident in de omgeving gezien? Heeft u een camera in de buurt en beelden van de verdachte? Of heeft u andere informatie  over de beroving? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gerelateerd artikel :

Politie zoekt jonge overvaller na straatroof omgeving Leeuwerikplein –

Purmerend – Even voor elf uur vond er een straatroof plaats in de omgeving Leeuwerikplein/Meeuwstraat. Een oudere dame was hiervan het slachtoffer. De politie is de wijk aan het uitkammen op zoek naar de dader. Het zou gaan om een jongen met een getinte huidskleur. Zijn leeftijd wordt geschat op 16-17 jaar.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.5 °
6 °
63 %
1.3kmh
100 %
di
8 °
wo
12 °
do
13 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.