112Purmerend

Man koopt Rolex bij juwelier in Purmerend na oplichting op Marktplaats (video)

Purmerend – Bij een juwelier in Purmerend kocht een onbekende man op 13 oktober een dure Rolex. Hij betaalde het horloge grotendeels met Apple Pay en een deel contant. Het geld waarmee hij betaalde was echter niet van hem maar van een vrouw uit Vorden (Gelderland).

Deze vrouw wilde via Marktplaats wat kopen en nam contact op met de verkoper. Om te betalen kreeg ze een betaalverzoek dat niet werkte. Ze vroeg om een nieuw betaalverzoek, maar hierop werd niet gereageerd. Iets later ontving ze bericht dat Apple Pay was aangemaakt met haar betaalgegevens. Hiermee heeft de man het dure horloge betaald.

Vragen

Weet u wie deze man is of heeft informatie over deze zaak? De politie komt graag met u in contact.

Update:

De indentiteit van de man is bij de politie bekend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.