14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Man koopt Rolex bij juwelier in Purmerend na oplichting op Marktplaats (video)

Man koopt Rolex bij juwelier in Purmerend na oplichting op Marktplaats (video)

Purmerend – Bij een juwelier in Purmerend kocht een onbekende man op 13 oktober een dure Rolex. Hij betaalde het horloge grotendeels met Apple Pay en een deel contant. Het geld waarmee hij betaalde was echter niet van hem maar van een vrouw uit Vorden (Gelderland).

Deze vrouw wilde via Marktplaats wat kopen en nam contact op met de verkoper. Om te betalen kreeg ze een betaalverzoek dat niet werkte. Ze vroeg om een nieuw betaalverzoek, maar hierop werd niet gereageerd. Iets later ontving ze bericht dat Apple Pay was aangemaakt met haar betaalgegevens. Hiermee heeft de man het dure horloge betaald.

Vragen

Weet u wie deze man is of heeft informatie over deze zaak? De politie komt graag met u in contact.

Update:

De indentiteit van de man is bij de politie bekend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.