112Purmerend

Politie houdt drie verdachten aan voor inbraak aan de Heemstee

Purmerend – Vanochtend zijn drie mannen aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning aan de Heemstee. De politie kreeg rond negen uur de melding van een inbraak.

De drie mannen zijn na een zoekslag door de politie en de gemeentelijke handhavers aangehouden op de A7. De handhavers wisten via een omstander merk, type en kleur vluchtauto te achterhalen. Even later zag de politie een voertuig, dat aan de beschrijving voldeed, rijden op de A7. Dit voertuig is staande gehouden.

Volgens omwonenden zou in de woning een wietplantage gevonden zijn.

Video aangeleverd.

Twee mannen van 19 jaar uit Hoorn en een man van 21 jaar uit Berkhout zitten nu in het cellencomplex aan de Waterlandlaan. Het is niet bekend of er buit is gemaakt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.