ondernemers

Bedrijf uitgelicht: Uw eigen bedrijfs-app in de stores – betaalbaar voor iedere ondernemer

Purmerend – Friendz & Magz is terecht trots. Deze week lanceren ze een nieuw innovatief product: Checkon. Met Checkon is het hebben van een eigen app voor iedere ondernemer bereikbaar.

Het Purmerendse bedrijf startte in oktober 2020 en ontwikkelt sinds die tijd concepten voor community-apps vanuit hun kantoor in H20. “Veel bedrijven dromen er van om een eigen bedrijfs-app te hebben. Een eigen app biedt veel voordelen ten opzichte van een website of reclames via social media. Het kunnen versturen van push-berichten aan klanten is een veelgehoorde reden voor een eigen app.”

Toch hebben maar weinig bedrijven een eigen app. De ontwikkelingskosten zijn voor het MKB vaak niet betaalbaar. Onder de 30.000 euro kom je over het algemeen niet weg.

“Dat moet slimmer kunnen”, dachten vier Purmerendse ondernemers. “Voor 100 euro per maand, is een app betaalbaar voor iedere ondernemer in het MKB. Dit idee werd omgezet in Checkon. Zo heeft iedere ondernemer binnen een paar minuten toegang tot een eigen gepersonaliseerde app.”

Checkon biedt veel meer voordelen dan alleen het kunnen sturen van pushberichten. Het centraliseert de communicatie tussen klanten en medewerkers, maar ook tussen medewerkers onderling door de handige teamfunctie. Bovendien integreert u in een handomdraai uw eigen Wordpress-website of externe RSS-feeds in uw eigen app.

Een ideale sales- en communicatie-tool voor het MKB. Van zakelijke dienstverlening tot winkel. In iedere branche.

Kijk hoe deze app een toevoeging is voor uw onderneming. Download Checkon in uw store voor de demo van Checkon zelf. Vul bij het registreren de code CHEC in.

Natuurlijk kunt u voor meer info ook terecht op checkon.eu

Met het Checkon-platform centraliseert u de interne en externe communicatie van uw bedrijf. Een white-label app, gepersonaliseerd met uw eigen logo, bedrijfsnaam en in de kleurstelling van uw huisstijl. Gecentraliseerde communicatie voor alle sectoren in het MKB. Binnen een paar minuten te downloaden in de Stores. Voor een laag maandbedrag en zonder opstartkosten!

Checkon is een product van Friend & Magz B.V.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.