ondernemersPurmerend

Hoog bezoek bij Café De Stapper: Politiek Nederland op het terras

Purmerend – Purmerenders die vanmiddag door de Kolkstraat lopen, kijken hun ogen uit. Café De Stapper heeft het terras vol zitten met bijzondere gasten.

“Een leeg terras is geen terras”, dacht Denise Duizendstra. De eigenaresse van De Stapper wilde graag meedoen met de horeca-actie tegen het huidige corona-horecabeleid. In een paar dagen fabriceerde de ondernemer een 7-tal prominente politici.

Van Wilders tot de Koning. Van Baudet tot Rutte. Aangekleed met de outfits van haar vader en broer, zitten ze nu op het terras van het café en drinken ze gezellig een biertje. “Bekijks trekt het wel, dus wat dat betreft is het doel bereikt”, vertelt Denise. “Mensen blijven staan en nemen foto’s”. Ook Denise wil dat terrassen van de horeca zo snel mogelijk weer open mogen.

Fotografie: Regio Purmerend

Relevant artikel:Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.