112Purmerend

Politieauto vliegt uit bocht op de Verzetslaan en ramt verkeerslicht

Purmerend – Een politieauto is op de kruising Dom Helder Câmarastraat en Verzetslaan uit de bocht gevlogen en is tegen een verkeerslicht tot stilstand gekomen. Er zijn geen gewonden gevallen.

De agenten waren onderweg naar een reanimatiemelding op de Bisschop Romerostraat in dezelfde wijk waar ook een traumahelikopter voor was opgeroepen. Bij het nemen van de bocht naar de wijk ging het niet goed en knalde de politieauto tegen een verkeerslicht aan.

Er wordt onderzoek gedaan naar hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

Update: De politieauto zou onbestuurbaar zijn geworden door grind op de weg.

Fotografie: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Ja ja, dit zijn dan de mensen die het goede voorbeeld zouden moeten geven, maar het zijn soms net agressieve taxichauffeurs. Grind op de weg is natuurlijk een dooddoener van jewelste. Er ligt altijd rotzooi op de weg en daar zou een bestuurder met een extra rijopleiding al helemaal op voorbereid moeten zijn.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: