112Purmerend

Twee auto’s op elkaar op de Burg. D. Kooimanweg

Purmerend – Op de Burg. D. Kooimanweg zijn omstreeks 17:05 uur twee auto’s op elkaar geklapt. Het lijkt erop dat een van de bestuurders iets teveel uit zijn baan ging en daardoor op de tegemoetkomende baan raakte, waardoor de botsing ontstond.

Meerdere ambulance’s kwamen ter plaatse. Twee kinderen zijn in een ambulance nagekeken en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Beide bestuurders zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto’s zullen worden weggesleept.

De Burg. Kooimanweg is door de politie afgesloten voor onderzoek naar het voorval.

Fotografie: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. En ik maar denken dat je daar max. 50 mag… hier is veel harder gereden. De politie zou het aso-vuilnis eens voorgoed van de weg moeten halen. Hoeven ze ook wat minder vaak naar aanrijdingen toe. Da’s namelijk altijd TE LAAT!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: