Purmerend

Melkwegbrug in storing, wordt drie keer per week een uur in de ochtend afgesloten

Purmerend – Vanwege een storing is de Melkwegbrug vanaf maandag 24 mei op maandagen, woensdagen en vrijdagen tussen 10.00 en 11.00 uur afgesloten voor fietsers. Op deze tijdstippen zet de gemeente Purmerend de brug handmatig open, zodat boten er door kunnen.

Voetgangers kunnen via de boog oversteken. Fietsers zullen moeten omrijden via de Sluisbrug. Hoeveel weken dit gaat duren is volgende de gemeente nog onbekend. De gemeente geeft aan hier geen inzicht in te hebben vanwege de levertijden van het onderdeel wat vervangen moet worden. Zodra hierover meer bekend is zal de gemeente dit gaan communiceren.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.