6.8 C
Purmerend
zondag 17 maart 2024
HomeOnderwijsScholen PSG pas na zomervakantie volledig open

Scholen PSG pas na zomervakantie volledig open

Purmerend – De scholen van de PSG gaan pas na de zomervakantie volledig open. Dit liet het overkoepelend orgaan aan haar leerlingen weten. De scholen hopen zo de rust te bewaren en de leerlingen de tijd te geven om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de aankomende proefwerkweken.

Vorige week maakte het kabinet bekend dat het voortgezet onderwijs vanaf 31 mei weer volledig open mag. Vanaf 7 juni is dat zelfs verplicht. Toch besluiten de 6 scholen vallend onder PSG nog niet volledig open te gaan.

De zomervakantie valt dit jaar vroeg. “Tussen nu en het einde van het schooljaar staan ​​er proefwerkweken, activiteitenweken en afsluitende projecten op het programma. Om onze leerlingen zo goed voor te bereiden en de rust te bewaren hebben wij besloten de roosters niet nogmaals aan te passen”, zo verklaart PSG.

“Tijdens de laatste paar weken van dit zeldzame schooljaar willen we nadrukkelijk oog houden voor de veiligheid van onze medewerkers en onze leerlingen. We kiezen ervoor om te bewaren en te verwachten dat dit de leerrendementen meer ten goede komt dan alle leerlingen nu naar school te halen. Wij proberen deze periode zo veilig mogelijk door te komen, zodat eenieder straks gezond van een zeer welverdiende zomervakantie kan gaan genieten!”

Na de zomervakantie mogen alle leerlingen weer tegelijk naar school.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Dan gewoon een boete opleggen. Verplicht is verplicht. De overheid beslist dus…morgen weer gewoon lekker naar school.

  2. Wat gij zaait zult gij oogsten
    Scholen in heel Nederland zijn VERPLICHT om fysiek onderwijs aan te bieden.
    Scholen van Purmerend (SG) vertikken het.
    Goed voorbeeld doet volgen, een beroerd voorbeeld ook…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,833FansLike
2,542VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
99 %
zo
10 °
ma
13 °
di
12 °
wo
16 °
do
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.