Regionaal

Deen roept eierkoeken terug ivm stukjes ijzer

Regionaal – In opdracht van Banketbakkerij De Maro BV roept DEEN Supermarkten uit voorzorg met onmiddellijke ingang het volgende product terug: De Maro midi eierkoeken 10 stuks met THT 03-06-2021.

Door een fout in het productieproces kan het zijn dat er stukjes ijzer in dit product terecht zijn gekomen.Heeft u dit product met vermelde houdbaarheidsdatum in huis dan adviseren wij u bovengenoemd product niet te consumeren. U kunt het product terug brengen naar de winkel, u krijgt dan het aankoopbedrag terug.

DEEN supermarkten biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak. Indien u nog vragen heeft kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0229-252100 (gratis).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.