Regionaal

Deen roept eierkoeken terug ivm stukjes ijzer

Regionaal – In opdracht van Banketbakkerij De Maro BV roept DEEN Supermarkten uit voorzorg met onmiddellijke ingang het volgende product terug: De Maro midi eierkoeken 10 stuks met THT 03-06-2021.

Door een fout in het productieproces kan het zijn dat er stukjes ijzer in dit product terecht zijn gekomen.Heeft u dit product met vermelde houdbaarheidsdatum in huis dan adviseren wij u bovengenoemd product niet te consumeren. U kunt het product terug brengen naar de winkel, u krijgt dan het aankoopbedrag terug.

DEEN supermarkten biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak. Indien u nog vragen heeft kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0229-252100 (gratis).


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.