11.7 C
Purmerend
donderdag 30 maart 2023
Home112Verdachte (34) van betrokkenheid bij dood Volendamse Eva pleegt zelfmoord in cel

Verdachte (34) van betrokkenheid bij dood Volendamse Eva pleegt zelfmoord in cel

Volendam – Jordan M., die enkele weken geleden werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn vriendin Eva, heeft zichzelf in gevangenschap van het leven beroofd. Dat laat zijn familie aan NH Nieuws weten. 

Reactie Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

Een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) laat vanavond aan NH Nieuws weten dat een mannelijke gevangene zichzelf van het leven heeft beroofd in JC Zaanstad. Vanwege privacy melden zij geen details over de zaak. “Medewerkers hebben geprobeerd de gevangene medische hulp te bieden maar dat mocht niet meer baten”, aldus de woordvoerster.

Het lichaam van de 28-jarige bodybuildster Eva Veerman werd een maand geleden, op 16 mei, gevonden in haar woning aan het Top, waar ze met haar 34-jarige vriend Jordan M. woonde. M., die ook in de woning aanwezig was, bleek zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. 

Kort daarna wordt hij aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. Daags na haar dood vertelde Eva’s familie aan NH Nieuws dat ze M. een dag eerder voor de zoveelste keer onder invloed van cocaïne had aangetroffen.

‘Einde relatie’

Ze ging die avond bij haar ouders eten, die haar zouden hebben geadviseerd een einde aan de relatie te maken. Vervolgens ging ze weer naar haar eigen huis, maar omdat haar ouders de dag erna geen contact met haar konden krijgen en Jordan hen afwimpelde, seinden ze de hulpdiensten in.

Die forceerden de deur en troffen de overleden Eva en gewonde Jordan aan.  Toen hij merkte dat Eva’s familie voor de deur stond zou hij zijn polsen hebben doorgesneden, zo bleek uit gesprekken met familieleden en geluidsfragmenten in handen van NH Nieuws.

Relevant artikel:


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.7 ° C
13 °
10 °
86 %
1.3kmh
56 %
do
11 °
vr
11 °
za
9 °
zo
9 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.