4.6 C
Purmerend
maandag 6 februari 2023
Home112Gewapende overval in Weesp, 20-jarige Purmerender aangehouden

Gewapende overval in Weesp, 20-jarige Purmerender aangehouden

Weesp – Zondag 20 juni loopt een verkoop van exclusieve zonnebrillen op locatie uit op een gewapende overval. Twee verdachten die in een auto vluchten worden later die dag gearresteerd in Purmerend.

Zondagmiddag rond 17.00 uur denken een 22- en 23-jarige man aan de Leeuwenveldseweg in Weesp af te spreken met geïnteresseerde kopers voor zonnebrillen. Op het moment dat de mannen de koopwaar tonen wordt een van hen echter vastgepakt en bedreigd met een wapen. Ze weten te voorkomen dat de zonnebrillen worden gestolen, maar worden wel beroofd van een tas en mobiele telefoons.

Beschadigde auto

De verdachten, een 20-jarige man uit Purmerend en een 26-jarige man zonder bekende zonder bekende woon- of verblijfplaats, gaan er vervolgens in een auto vandoor. In de consternatie weten de slachtoffers daarbij een kentekenplaat van de auto te verwijderen en de achteruit te beschadigen.

Aanhouding

Met behulp van het kenteken en de herkenbare schade komt de politie de verdachten al snel op het spoor. In Purmerend worden de verdachten gearresteerd. Zij zijn naar het politiebureau gebracht en worden vandaag (23/06) voorgeleid aan de officier van Justitie.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
4.6 ° C
5.6 °
3.3 °
92 %
2.6kmh
34 %
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
6 °
vr
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.