5.1 C
Purmerend
maandag 6 februari 2023

Home112Persoon aangereden door trein op station Weidevenne

Persoon aangereden door trein op station Weidevenne

Purmerend – Omstreeks 15:30 uur is er een persoon aangereden door een trein op station Weidevenne. Er zijn veel hulpdiensten ter plaatse. Ook een traumahelikopter is aanwezig op de plaats van het ongeluk. Wat er exact gebeurt is, is nog onbekend.

Op foto’s is te zien dat er zichtschermen worden geplaatst wat kan duiden op een ongeval met veel letsel. Volgens omstanders zou er een persoon op de rails liggen. Ook een achteropkomende sneltrein staat inmiddels stil tussen station Purmerend en Weidevenne. Het station is afgesloten door de politie.

Op de website van de Nederlandse Spoorwegen wordt aangegeven dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden en dat het treinverkeer gestremd is tot ongeveer 18:30 uur. Reizigers tussen Amsterdam Centraal en Hoorn/Enkhuizen wordt geadviseerd via Alkmaar en Heerhugowaard te reizen. De extra reistijd is ongeveer 30 minuten.


Update: De NS heeft stopbussen ingezet tussen station Zaandam en Purmerend Overwhere.

Update: De treinen rijden weer.

Fotografie: Regio Purmerend


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
88 %
2.3kmh
5 %
ma
5 °
di
5 °
wo
6 °
do
5 °
vr
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.