Purmerend

De Beuk stopt per 1 september als vaccinatielocatie

Purmerend – Per 1 september stopt sporthal De Beuk als covid-vaccinatielocatie. Deze week wordt er al begonnen met afschalen en kan men voor een eerste vaccinatie Pfizer of Moderna alleen nog maar in Zaandam terecht.

Op dit moment vaccineert onze GGD nog zo een 3000 mensen per dag. Na de piek in juli zal het aantal mensen die hun eerste vaccin met Pfizer of Moderna willen laten zetten drastisch afnemen, waardoor er minder capaciteit nodig is.

Voor een eerste vaccin van de eerder genoemde middelen zal er uitgeweken moeten worden naar sporthal De Koog in Koog aan de Zaan. Heb je al een eerste dosis gehad, dan kun je nog wel in De Beuk terecht tot 1 september. Ook blijft De Beuk tot die tijd de plek voor een eerste (en enige) Janssen vaccinatie.

Naast de vaccinatielocatie in Sporthal De Koog zet GGD Zaanstreek Waterland vanaf half juli een prikbus in op plekken waar de vaccinatiegraad achterblijft. Daar kan zonder afspraak worden binnengelopen voor een corona-prik.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.