18.3 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendDe Beuk stopt per 1 september als vaccinatielocatie

De Beuk stopt per 1 september als vaccinatielocatie

Purmerend – Per 1 september stopt sporthal De Beuk als covid-vaccinatielocatie. Deze week wordt er al begonnen met afschalen en kan men voor een eerste vaccinatie Pfizer of Moderna alleen nog maar in Zaandam terecht.

Op dit moment vaccineert onze GGD nog zo een 3000 mensen per dag. Na de piek in juli zal het aantal mensen die hun eerste vaccin met Pfizer of Moderna willen laten zetten drastisch afnemen, waardoor er minder capaciteit nodig is.

Voor een eerste vaccin van de eerder genoemde middelen zal er uitgeweken moeten worden naar sporthal De Koog in Koog aan de Zaan. Heb je al een eerste dosis gehad, dan kun je nog wel in De Beuk terecht tot 1 september. Ook blijft De Beuk tot die tijd de plek voor een eerste (en enige) Janssen vaccinatie.

Naast de vaccinatielocatie in Sporthal De Koog zet GGD Zaanstreek Waterland vanaf half juli een prikbus in op plekken waar de vaccinatiegraad achterblijft. Daar kan zonder afspraak worden binnengelopen voor een corona-prik.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.5 °
16 °
65 %
0.9kmh
87 %
wo
17 °
do
20 °
vr
19 °
za
16 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.