Purmerend

Crowdfund bekostiging uitvaart 28-jarige Roshita – slachtoffer ongeval Burg. Kooimanweg

Purmerend – Een fietsster werd in de nacht van donderdag 22 juli op vrijdag 23 juli 2021 aangereden door een auto in Purmerend. De vrouw overleed vervolgens aan haar verwondingen. Het gaat om de 28-jarige Roshita uit Purmerend. De bestuurder van de auto en twee inzittenden gingen er na het ongeval vandoor.

Helaas is het slachtoffer onvoldoende verzekerd om een uitvaart de bekostigen waar ze recht op heeft, daarom is er een crowdfund actie opgezet ten behoeve van de uitvaart. De actie is geïnitieerd door de betrokken uitvaartbegeleider Jacco Bosman.

“Wij willen welwillende mensen vragen een donatie te doen voor de familie om op financieel gebied het leed te kunnen verzachten, het is al verschrikkelijk genoeg wat hier gebeurd is.”

Ga naar de crowdfund:


Lees hier het verhaal over Roshita:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Actie loopt heel goed: mooi initiatief.

    Beetje jammer dat per donatie 2,9% *Btw inbegrepen + €0,25 per donatie wordt ingehouden en als je niet uitkijkt doneer je ook nog een percentage van je donatie aan “gofundme”.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: