14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Vrouw aangevallen door man, politie zoekt getuigen

Vrouw aangevallen door man, politie zoekt getuigen

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat op woensdag 7 juli 2021 plaatsvond op de hoek Nieuwstraat, Plantsoengracht ter hoogte van het bruggetje nabij de camperplaats Bolwerk in Purmerend.

Omstreeks 22.30 tot 22.45 uur fietste en jonge vrouw over de Nieuwstraat. Zij reed over de brug in de richting van de Wolthuissingel. Voor het bruggetje, aan de zijde van de Nieuwstraat, nabij de camperplaats Bolwerk in Purmerend is de vrouw van haar fiets gestapt. Hier werd de vrouw aangevallen door een haar onbekende man.

De politie doet onderzoek en wil weten wie deze man is. Van hem is het volgende signalement bekend: donkere huidskleur, een lengte tussen de 1:80 – 1:85 en een leeftijd tussen de 30 – 40 jaar. Hij was kaal of droeg zeer kort haar. De man sprak Nederlands zonder accent. De man was vermoedelijk in het bezit van een vijfdeurs personenauto welke geparkeerd stond op de parkeerplaats Bolwerk in Purmerend.

Getuigen die informatie over dit incident hebben of iets kunnen vertellen over de man en/of zijn auto, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Purmerend op tel/nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.