Hart van de Regio

Familie en vrienden nemen afscheid van de verongelukte Roshita (video)

Purmerend – In de stromende regen en met gepast applaus namen familie en vrienden vanmiddag afscheid van Roshita. De 28-jarige Purmerendse kwam op 23 juli om het leven na een aanrijding.

Tientallen mensen verzamelden zich vanmiddag om 14:00 uur bij P3. De locatie waar gisterenavond de mogelijkheid was om afscheid te nemen van Roos. In een erehaag werd de kist van Roshita samen met een zee van bloemen in de rouwauto gezet. Vanaf P3 volgde de stoet te voet de rouwauto’s over de Waterlandlaan. Roshita wordt in besloten kring begraven.

Eerder deze week werd er een crowdfund voor haar opgezet om de uitvaart te bekostigen. Deze actie leverde een bedrag op van bijna 13.000 euro.

Fotografie en video: Regio PurmerendRelevante artikelen:Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.