15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendJumbo in Eggert Winkelcentrum, HEMA naar locatie C&A

Jumbo in Eggert Winkelcentrum, HEMA naar locatie C&A

Purmerend – De HEMA in het Eggert Winkelcentrum verhuist in maart 2022 naar een nieuwe locatie. De nieuwe winkel vestigt zich met het vertrouwde assortiment en personeel in de huidige C&A locatie in het Eggert Winkelcentrum. Na de verhuizing wordt op de huidige locatie van de HEMA in Purmerend een supermarkt geopend door Jumbo. De C&A zal Purmerend gaan verlaten.

De verhuizing van HEMA in Purmerend maakt onderdeel uit van de strategische samenwerking die in 2019 is aangegaan met Jumbo Supermarkten. Deze samenwerking houdt in dat in totaal 17 HEMA locaties in Nederland en België worden geruild, betrokken of samengaan met Jumbo.

De Jumbo krijgt een ruim assortiment aan verse producten, afgestemd op de wensen van de klant. Ook biedt de winkel een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule, verwacht Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “We zijn er erg trots op dat we deze nieuwe Jumbo winkel in Purmerend openen. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule:

Voor HEMA een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse en duurzame uitstraling heeft.

Voor de foodafdelingen en restaurants van HEMA is een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het restaurant heeft een volledig nieuw uiterlijk met balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden.

Phillip Mes van Hema Nederland: “Al sinds 1979 maakt HEMA het dagelijks leven van onze klanten in Purmerend beter, leuker en makkelijker. Ik ben bijzonder trots dat in maart 2022 de vernieuwde HEMA in Purmerend opent. In de afgelopen tijd is het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.