112

Kop staart-botsing kruispunt Waterlandlaan/Gorslaan

Purmerend – Even voor half een vond er een kop-start botsing plaats op het kruispunt van de Waterlandlaan met de Gorslaan. Bij het ongeval waren twee personen-auto’s betrokken.

De inzittenden zijn nagekeken door het personeel van twee toegesnelde ambulances. Er lijken geen ernstige verwondingen te zijn bij de bestuurders van de voertuigen.

Het verkeer in de richting van de binnenstad naar Purmer-zuid en noord wordt omgeleid via een andere rijbaan. Door de afsluiting moet het verkeer dat het kruispunt wil passeren rekening houden met vertraging.

Foto’s: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.