112Purmerend

Motor in aanrijding met auto op Hoornselaan

Purmerend – Iets voor 16:15 uur kwam er een motor in aanrijding met een auto op de Hoornselaan. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de loopbrug voor het Jan van Egmond college.

De motorrijder is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie hoort getuigen alsmede beide bestuurders over de toedracht van het ongeval.

De Hoornselaan is voor een periode afgesloten geweest in de richting naar het Wormerplein.

Foto’s: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Project De Looiers, ontwerpfout trap?

    Nee hoor: dit is het gevolg van slechte of geen beoordeling van het ontwerp van dat gebouw door de gemeente in de rol van wegbeheerder e.e.a., in relatie van het ontwerp en de ruimtelijke inpassing van het gebouw in de openbare ruimte. De mooie plaatjes van het architectonisch ontwerp geven een vertekend beeld vooraf van de feitelijk situatie achteraf.

    Mogelijk is dit wel vooraf gesignaleerd maar is dit genegeerd, dat gebouw moest er komen! Veelal een politiek besluit en is het uitgangspunt gehanteerd: problemen lossen we later wel op.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: