18.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomePurmerendBurgemeester sluit woning aan de Westerstraat "drugs bedoeld om te verhandelen en...

Burgemeester sluit woning aan de Westerstraat “drugs bedoeld om te verhandelen en doorgeladen vuurwapen”

Purmerend – De politie heeft naar aanleiding van een onderzoek naar een huurder van een pand aan de Westerstraat een handelshoeveelheid drugs en een vuurwapen in de woning aangetroffen. Burgemeester Bijl heeft hierop de woning voor een bepaalde tijd verzegeld. De woning wordt voor drie maanden gesloten.

In de woning zijn zowel soft- als harddrugs aangetroffen (onder andere hennep, MDMA en cocaïne) en een doorgeladen vuurwapen. De hoeveelheid aangetroffen middelen in de woning was zo groot dat mag worden aangenomen dat de drugs bedoeld waren om te verhandelen. Burgemeester Bijl: “Deze vondst zorgt voor een ernstige verstoring van de openbare orde en voor ernstige onrust bij omwonenden, waardoor het veiligheidsgevoel in ernstige mate is verstoord. Vanwege deze omstandigheden sluit ik de woning voor drie maanden.”

Het besluit van burgemeester Bijl betekent dat de huidige gebruiker(s) en anderen de woning voor drie maanden niet mogen betreden. Op de woning die gesloten is, zijn posters geplakt met de tekst “verzegeld” en “drugspand gesloten”.

De burgemeester doet een oproep aan de inwoners in Purmerend: “Heeft u een vermoeden van een verdacht adres? Maak dan melding bij de politie op telefoonnummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of bij de gemeente via [email protected].”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Nou nou, wat een verrassing weer. Het wemelt in de Westerstraat van de drugscriminaliteit. Avondwinkels en snacktentjes met minimaal vier man personeel achter de balie, waar nooit een hond binnen is, maar die wel elke dag (tien)duizenden euro’s afstorten en witwassen. Word eens wakker, burgemeester! Wanneer gaat meneer Bijl daar ‘s avonds trouwens het irritante en gevaarlijke dubbel parkeren door de drugsklantjes eens aanpakken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.1 ° C
19 °
17 °
73 %
5.4kmh
83 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.