20.9 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeBeemsterTijdelijke vaccinatielocatie in gemeentehuis Beemster: geopend tot 22:00 uur

Tijdelijke vaccinatielocatie in gemeentehuis Beemster: geopend tot 22:00 uur

Beemster – Het zal niemand ontgaan zijn. De Omnicron-variant rukt op in ons land. De GGD heeft de opdracht gekregen om iedereen in de gelegenheid te stellen om snel en dichtbij een (extra) vaccinatie te krijgen. Daarom wordt de tijdelijk vaccinatielocatie in het gemeentehuis in Middenbeemster weer opengesteld.

Als alles volgens planning gaat, zal de locatie openen op woensdag 22 december de deuren openen. Er zijn dan vier prikstraten ingericht. Op werkdagen is de vaccinatielocatie geopend tussen 08:00 en 22:00 uur. In het weekend opent de locatie een uurtje later: om 09:00 uur.

Buurtbewoners met vragen, opmerkingen of klachten kunnen contact opnemen met de wijkmanager of met het KCC.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.9 ° C
22.2 °
19.4 °
73 %
1.3kmh
9 %
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °
wo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.