22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerendDijklander Ziekenhuis Purmerend vandaag deels ontruimd "De OK in Purmerend blijft in...

Dijklander Ziekenhuis Purmerend vandaag deels ontruimd “De OK in Purmerend blijft in elk geval morgen gesloten”

Purmerend – Het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend was vandaag deels ontruimd op last van de brandweer omdat er een vreemde lucht was waargenomen in een aantal ruimtes. Dit uit voorzorg en in afwachting van verder onderzoek door de brandweer.

Diverse medewerkers op sommige afdelingen kregen klachten aan keel, neus en ogen als gevolg van de vreemde lucht. Het grootste deel is inmiddels klachtenvrij en naar huis

De brandweer heeft na een aantal uur het onderzoek afgerond en de afdelingen zijn weer vrijgegeven. Er zijn geen andere stoffen aangetroffen dan de stoffen die normaal ook aanwezig zijn. Mogelijk hadden de klachten van de medewerkers te maken met een wateroverlast die gisteren is ontstaan door een lekkage.

De operatiekamers in Purmerend blijven in elk geval morgen gesloten in verband met schoonmaakwerkzaamheden. Patiënten zijn, volgens het Dijklander, hierover geïnformeerd. Alle andere afdelingen zijn weer geopend en afspraken hier gaan gewoon door. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.