22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeBREAKINGSave the date: Starbucks en Burger King Purmerend openen op 14 juni...

Save the date: Starbucks en Burger King Purmerend openen op 14 juni de deuren

Purmerend – Veel mensen telden al af en nu is eindelijk de datum bekend. Op woensdag 14 juni openen de nieuwe Starbucks en Burger King in Purmerend de deuren. Dus save the date en scoor binnenkort jouw eerste Purmerendse cotton candy frappachino.

Zowel de Starbucks als de Burger King krijgen een drive-through en zullen tot 22:00 uur ‘s avonds geopend zijn. De twee ketens maken onderdeel uit van het nieuwe EG-group voorzieningenpunt.

Naast de twee fastfoodrestaurants komt er ook een Spar winkel, bakkerij van Go Fresh en natuurlijk een Texaco tankstation op het terrein.

Vanaf 14 juni kun je aan de Vleetstraat op de Baanstee Noord in Purmerend niet alleen tanken, maar kun je ook terecht voor een koffie, hamburger of vergeten boodschap bij voorzieningenpunt Baanstee Noord.

Update:

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

11 REACTIES

 1. Internet trollerij schijnt voor te komen in alle lagen van de bevolking. Het fenomeen komt vrijwel altijd voort uit psychische aandoeningen als narcisme, sadisme en machiavellisme. Best triest als je dit hebt en er blijkbaar genoegen in schept om anderen op het internet uit te dagen. Zoek hulp. Er is nog hoop. Sterkte ermee.

 2. Wat ont-zet-tend zielig om een ban te vragen voor een andere forumgebruiker met een mening die niet overeenkomt met die van jou. Over het algemeen ben ik netjes en scheld niemand uit. Met uitzondering van die ene persoon die ik hier één keer zakkenwasser noem omdat hij mij als droeftoeter weg wenst te zetten. Nogmaals: jasses, wat ben je zielig als je dit doet omdat je inhoudelijk niets meer weet te zeggen. Bah!

 3. @NOIQ: Gelukkig beschik je over de nodige dosis zelfreflectie. Dat is een geruststellende gedachte.

 4. IQ MBO 2 Check!

  75 t/m 80 praktijkonderwijs profiel vervolgopleiding/vmbo-BB
  80 t/m 100 vmbo-KB/vmbo-GL
  100 t/m 105 vmbo-tl of vmbo-tl/havo
  105 t/m 110 mavo/havo

 5. Ja ja, en dat je met MBO niveau 2 toch nog 3000 euro netto per maand verdient. Maar beste zakkenwasser: wat sneu voor je dat je over dit soort zaken moet beginnen omdat je on-topic blijkbaar uitgeluld bent.

 6. Opleiding Chauffeur openbaar vervoer | MBO Niveau 2.
  Ik rust mijn kaas!

 7. Het gaat om keuzes maken, zakkenwasser. De bussen niet meer laten rijden, lijkt me geen optie. Rijden binnenkort ook allemaal elektrisch trouwens. Maar als het project in het artikel gewoon niet zouden hebben ontwikkeld, dan zou NIEMAND dat hebben gemist. Met het neerzetten van deze totaal overbodige shitzooi wordt dus een verkeerde keuze gemaakt.

 8. Hele slechte zaak. Gaat weer een hoop verkeerd volk aantrekken en onnodig afval opleveren. Totaal overbodig. Hoeveel nieuwe woningen hadden ze kunnen bouwen voor de hiervoor gebruikte hoeveelheid stikstof?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.