18 C
Purmerend
dinsdag 3 oktober 2023
HomePurmerendDatum opening C&A eindelijk bekend

Datum opening C&A eindelijk bekend

Purmerend – De afgelopen maanden hebben inwoners van Purmerend reikhalzend uitgekeken naar de komst van C&A naar het Eggert Center. De modeketen, die eerder een winkel had in het winkelcentrum, heeft nu bevestigd dat ze de nieuwe vestiging op zaterdag 1 juli zullen openen.

Met een uitgebreid assortiment en betaalbare prijzen heeft C&A altijd al een trouwe klantenkring gehad in de stad. Met 1.400 m2 nemen zij onder andere de ruimte van CASA over. Dit betekent dat C&A na ruim anderhalf jaar afwezigheid weer terug is in het centrum van Purmerend.

Maar C&A is niet de enige toevoeging aan het Eggert Center. Bagels & Beans, een bekende keten van lunchcafés, heeft ook aangekondigd dat ze zich in het winkelcentrum zullen vestigen. Hoewel de exacte openingsdatum van Bagels & Beans nog niet definitief is vastgesteld, wordt verwacht dat het eind juni zal zijn. De nieuwe locatie van Bagels & Beans is 84 m² groot en heeft een terras van 80 m². De winkel zal gesitueerd zijn op de eerste verdieping van het winkelcentrum, gelegen aan het horeca- en speelplein waar meerdere horecaondernemers en -ketens gevestigd zijn. 

Dus nog een paar weken te gaan voordat de deuren van C&A en Bagels & Beans officieel openen.

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18 ° C
19 °
17.2 °
79 %
2.7kmh
100 %
di
20 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.