13.6 C
Purmerend
dinsdag 18 juni 2024
HomePurmerendDatum opening C&A eindelijk bekend

Datum opening C&A eindelijk bekend

Purmerend – De afgelopen maanden hebben inwoners van Purmerend reikhalzend uitgekeken naar de komst van C&A naar het Eggert Center. De modeketen, die eerder een winkel had in het winkelcentrum, heeft nu bevestigd dat ze de nieuwe vestiging op zaterdag 1 juli zullen openen.

Met een uitgebreid assortiment en betaalbare prijzen heeft C&A altijd al een trouwe klantenkring gehad in de stad. Met 1.400 m2 nemen zij onder andere de ruimte van CASA over. Dit betekent dat C&A na ruim anderhalf jaar afwezigheid weer terug is in het centrum van Purmerend.

Maar C&A is niet de enige toevoeging aan het Eggert Center. Bagels & Beans, een bekende keten van lunchcafés, heeft ook aangekondigd dat ze zich in het winkelcentrum zullen vestigen. Hoewel de exacte openingsdatum van Bagels & Beans nog niet definitief is vastgesteld, wordt verwacht dat het eind juni zal zijn. De nieuwe locatie van Bagels & Beans is 84 m² groot en heeft een terras van 80 m². De winkel zal gesitueerd zijn op de eerste verdieping van het winkelcentrum, gelegen aan het horeca- en speelplein waar meerdere horecaondernemers en -ketens gevestigd zijn. 

Dus nog een paar weken te gaan voordat de deuren van C&A en Bagels & Beans officieel openen.

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.6 ° C
15.6 °
12 °
72 %
0.5kmh
95 %
di
20 °
wo
18 °
do
20 °
vr
23 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.