17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home112Beschonken bestuurder ramt lantaarnpaal op rotonde; kinderen veilig thuisgebracht door politie

Beschonken bestuurder ramt lantaarnpaal op rotonde; kinderen veilig thuisgebracht door politie

Purmerend – Gisterenavond vond er een verontrustend incident plaats op de rotonde van de Churchillaan/Mercuriusweg in Purmerend. Een bestuurder onder invloed van alcohol verloor rond 21.45 uur de controle over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal. Gelukkig raakte niemand gewond bij het ongeval.

De geraakte lantaarnpaal werd totaal omver gereden. In de auto bevonden zich naast de bestuurder nog drie andere personen, waaronder twee kinderen. kwam na de botsing vast te zitten in de grond. Gelukkig bleven alle betrokkenen bij het incident ongedeerd. De politie nam de verantwoordelijkheid op zich om de kinderen veilig naar huis te brengen, terwijl een bergingsbedrijf de beschadigde auto wegsleepte.

De gevolgen van het alcoholgebruik werden snel duidelijk toen de bestuurder een blaastest onderging, die positief uitwees. Het is alarmerend om te bedenken dat deze persoon, onder invloed van alcohol, de controle over het voertuig verloor en een potentieel gevaarlijk ongeval veroorzaakte.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.