25.8 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomePurmerendTarieven parkeergarage Claxonate Purmerend aangepast, nieuwe opties voor ondernemers

Tarieven parkeergarage Claxonate Purmerend aangepast, nieuwe opties voor ondernemers

Purmerend – Met ingang van 1 juli zullen er enkele veranderingen plaatsvinden in de tarieven van parkeergarage Claxonate. Het uurtarief wordt aangepast van € 1,60 naar € 1,80. Een andere belangrijke wijziging is dat parkeren tussen 22.00 uur en 7.00 uur volledig gratis zal zijn in de parkeergarage. Daarnaast introduceert de gemeente een nieuwe mogelijkheid voor ondernemers, namelijk de optie om een 4-uurskaart of een dagkaart aan te schaffen voor hun klanten.

Vanaf 1 juli zal het bedrijf P1 verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer, onderhoud en de schoonmaak van de parkeergarages. Deze overname zorgt ervoor dat de gemeente een kwalitatieve dienstverlening kan garanderen aan parkeerders, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Tariefwijziging

Wat betreft de tariefwijziging in Claxonate, hebben parkeerders nu de mogelijkheid om per 20 minuten te betalen. Ondernemers kunnen vanaf 1 juli voordelig een 4-uurskaart of een dagkaart aanschaffen via de website, waarmee zij hun klanten kunnen laten parkeren. Bovendien is parkeren in Claxonate tussen 22.00 uur en 7.00 uur volledig gratis. Deze combinatie van de 4-uurskaart en gratis parkeren na 22.00 uur biedt bezoekers van het stadscentrum een voordelig tarief, waardoor ze vanaf 18.00 uur kunnen parkeren en de hele avond in het centrum kunnen blijven.

Parkeergarage Stadhuisplein

De gemeente Purmerend zet zich in voor het verbeteren van de parkeermogelijkheden in het centrum. Eind dit jaar zal de parkeergarage Stadhuisplein worden geopend, met meer dan 300 beschikbare parkeerplaatsen voor bezoekers en gebruikers van de binnenstad. Langparkeerders worden aangemoedigd om gebruik te maken van de parkeergarages, terwijl parkeren op straat voornamelijk bedoeld is voor bewoners met een parkeervergunning en kortparkeerders. Deze parkeergarage zal dezelfde tarieven en mogelijkheden gaan hanteren.

Let op: de lift in parkeergarage Claxonate zal vanaf heden tot en met maandag 24 juli niet beschikbaar zijn, omdat deze wordt vervangen. Om deze reden zijn er op de begane grond tijdelijk 4 extra gehandicaptenparkeerplaatsen gecreëerd. Daarnaast kunnen parkeerders gebruikmaken van parkeergarage Eggert als alternatief.

Met de nieuwe tarieven en de introductie van de 4-uurskaart en dagkaart biedt parkeergarage Claxonate meer flexibiliteit en aantrekkelijke mogelijkheden voor zowel bezoekers als ondernemers in Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
25.8 ° C
27.2 °
24.4 °
66 %
3.6kmh
98 %
vr
26 °
za
28 °
zo
22 °
ma
21 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.