17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomeBeemster10 jarig bestaan: Cow's cruisen door Waterland

10 jarig bestaan: Cow’s cruisen door Waterland

Purmerend – Zo’n 70 man uit alle delen van Nederland maakten zich gistermiddag klaar voor Cruisen door Waterland. De dag werd georganiseerd door vereniging Cruisers of Waterland (COW) die dit jaar 10 jaar bestaat. Met fietsen zoals Beachcruisers, Lowriders en Choppers ging de vriendenclub met andere verenigingen uit Nederland zo’n 50 kilometer door het Waterlandse cruisen. 

De tocht begon op het Beatrixplein waar iedereen zich verzamelde. Omstreeks 13:30 gingen ze van start. De tocht ging door het Waterlandse met als eerste stop de oude school in Warder waarna de tocht verder ging naar café Thomas in Edam.

Na een pauze van een uur, want natuurlijk moesten ook de laatste wetenswaardigheden tussen de vrienden worden uitgewisseld, ging het gezamenlijk richting Monnickendam naar café de Dam. Geëindigd werd er in het clubhuis van de Cow’s in de Zuidoostbeemster waar de dag van de vrienden werd afgesloten met een barbecue.

Cow’s gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan. Check hier hun Facebookpagina.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.