2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Explosief gaat af bij woning aan de Kraggeveenstraat in Purmerend

Explosief gaat af bij woning aan de Kraggeveenstraat in Purmerend

Purmerend – Donderdagavond vond een explosie bij een woning aan de Kraggeveenstraat plaats. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Rond kwart voor 12 werd de buurt rondom de Kraggeveenstraat opgeschrikt door een harde knal. De knal was afkomstig van een explosief die aan de voorzijde van de woning was afgegaan. Zeer vermoedelijk gaat het om zwaar vuurwerk.

Door de explosie ontstond schade aan het keukenraam. Niemand raakte gewond. Glaswerk belandde in de woonkamer. Volgens buurtbewoners staat dit incident niet op zichzelf. Ook hedenmiddag zou er bij de betreffende woning sprake zijn van intimidatie door een groep jongeren.

De politie heeft gisteravond en vandaag buurtonderzoek gedaan naar de explosie en zoekt getuigen. Heeft u iets gezien van de explosie om 23.45 uur of heeft u iets verdachts gezien voor of na de explosie aan de Kraggeveenstraat? Laat het de politie weten via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. “Ook hedenmiddag zou er bij de betreffende woning sprake zijn van intimidatie door een groep jongeren”: en wat doet de Politie????
    Lijkt mij dat dit gedrag een halt moet worden toegeroepen, aldanniet met harde hand.
    Het houdt niet op, niet van zelf is nu wel duidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.