22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendParkeergarage Triton leeggepompt, auto's worden eruit gehaald

Parkeergarage Triton leeggepompt, auto’s worden eruit gehaald

Purmerend – Zondagochtend rond kwart voor elf rukte de brandweer uit naar de Triton in Purmerend vanwege wateroverlast. De parkeergarage is toen door de zware regenval onder water gelopen door een nabijgelegen sloot.

Ongeveer 40 auto’s kunnen als verloren worden beschouwd. De auto’s stonden afgelopen zondag voor meer dan de helft in het water. Omdat het water in de parkeergarage verontreinigd was moest het water in grote tankwagens worden opgeslagen en afgevoerd worden. Dit is gisteren gedaan.

Vandaag was het zover en konden de auto’s naar buiten worden gesleept. Alle auto’s in de parkeergarage worden als verloren beschouwd. Naast auto’s stonden er ook elektrische fietsen en scootmobielen. Eigenaren kunnen nog persoonlijke bezittingen uit de auto’s halen, alvorens deze worden weggesleept.

Foto’s: Inter Visual Studio / Sander DisselkoterSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Welke idioot heeft bedacht weet je wat we plaatsen de ventilatie rooster voor de parkeergarage vlak boven de sloot. Dit is gewoon een ontwerp fout dien maar een dikke claim in bij HSB Bouw uit Volendam wat een prutsers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.