22.8 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
HomeWaterlandLasergun klokt 212 kilometer per uur, snelheidsduivel verliest rijbewijs en auto

Lasergun klokt 212 kilometer per uur, snelheidsduivel verliest rijbewijs en auto

Waterland – Afgelopen nacht hield een motorrijder kortstondig een controle op de N247. Dit is het traject van Amsterdam naar Volendam. Hierbij zag hij een voertuig met hoge snelheid naderen.

Een meting met de lasergun leverde een extreme snelheidsovertreding op, de bestuurder reed met zijn auto maar liefst 212 (!) km/u, waar 80 km/u de toegestane maximale snelheid is.

Na het toepassen van de wettelijke correctie bleek dat de bestuurder de maximale snelheid had overschreden met 128 km/u. Zijn rijbewijs is direct ingevorderd en zijn auto, een volkswagen GTI, is in beslag genomen. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Het wangedrag op de weg is te triest voor woorden en het wordt met de dag erger met jongelui in te snelle en te luide auto’s. Dit is dan een keer een voltreffer door/voor de politie, maar helaas een druppel op de gloeiende plaat.

    Ik heb nog een tip voor ze: houd de donkerblauwe Audi A4 uit 1997 met opgepimpte (lees: verblindende) verlichting eens een tijdje wat beter in de gaten. Veel te hard rijden, ‘hoeken’, ongeoorloofd inhalen, rotondes aan de verkeerde kant nemen, parkeren OP het busstation in Edam en dan ook nog op de stoep over blindegeleidestroken heen, etc., etc. De licht getinte bestuurder kan dit arsenaal aan openlijk onbeschoft weggedrag blijkbaar gewoon een héle tijd volhouden zonder gepakt of gestopt te worden. Ik zal het kenteken dan ook maar cadeau doen: PZ-LT-51. Agenten, doe er je voordeel mee. Zal mij benieuwen hoe vaak ik hem nog tegenkom.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.8 ° C
25 °
21.1 °
73 %
2.7kmh
100 %
ma
23 °
di
18 °
wo
16 °
do
16 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.