8 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomePurmerendWerkzaamheden Aziëlaan: het wordt even omrijden in de Weidevenne

Werkzaamheden Aziëlaan: het wordt even omrijden in de Weidevenne

Purmerend – Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september wordt de Aziëlaan in de Weidevenne voorzien van een nieuwe laag asfalt. Voor automobilisten die gebruik maken van deze doorgaande weg, wordt het een weekje omrijden.

De werkzaamheden zullen in beide richtingen plaatsvinden tussen de Jan Blankenbrug en het kruispunt met de Laan der Continenten. Fietsers, scooters en voetgangers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de paden langs de Aziëlaan. Ook voor bussen en hulpdiensten is de weg gewoon bereikbaar.

Bewoners van de Gordel van Smaragd en omliggende straten kunnen vanaf de Gangeslaan het kruispunt oversteken om zo per auto de wijk te bereiken.

Voor de rest van het verkeer wordt het omrijden geblazen om de Jaagweg, de A7 of het Winkelcentrum Weidevenne te bereiken.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. ik zag een bord staan dat de Janblankenburg van 4 tot 9 september werkzaamheden zijn mijn vraag is kunt je gewoon met de fiets langs de Janblankenburg fietsen om naar de te Weidevenne te fietsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,902FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
8 ° C
11.1 °
6.7 °
73 %
3.6kmh
81 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.